Dermatologie

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru si, totodata, cel mai vizibil si mai vulnerabil.

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul afectiunilor pielii (boli cutanate), ale anexelor pielii (păr și unghii) și ale mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale).

Medicul dermatolog este consultat de majoritatea pacienților pentru o CONSULTAȚIE DERMATOLOGICĂ în momentul în care aceștia se confruntă cu leziuni pe corp (ex. pete, alunițe, excrescente, etc.) sau alte probleme care necesită atenția acestuia.

În urma unui diagnostic, pacienții consultă dermatologul pentru recomandarea unui tratament si pentru monitorizarea evolutiei afectiunii si raspunsului la tratament.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Consult si examinare600 Lei

 

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

Un dermatolog este un medic care diagnostichează și tratează afecțiuni care vă afectează părul, pielea și unghiile. De asemenea, tratează afecțiuni care afectează membranele mucoase sau țesutul delicat care vă acoperă nasul, gura și pleoapele.

Principalele motive pentru consultatii ce includ si tratament sunt:

 • leziuni ale pielii
 • acnee
 • iritatii ale pielii
 • decolorare sau pigmentare

Dincolo de aceste probleme medicale și cosmetice, un dermatolog poate ajuta, de asemenea, la recunoașterea semnelor și simptomelor unor probleme grave de sănătate.

De exemplu, o afecțiune precum diabetul poate provoca simptome care afectează aspectul pielii. Un dermatolog Formed poate fi primul furnizor de asistență medicală la domiciliu care poate recunoaște aceste semne.

Vom analiza mai atent ce poate trata un dermatolog Formed și procedurile pe care le efectuează. Dacă doriți să știți când ar putea fi cazul să programați o întâlnire pentru a veni un dermatolog Formed la tine acasa, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afișat mai jos.

Cuvântul care sta la baza dermatologiei este „derm”. Aceasta provine din cuvântul grecesc derma, care înseamnă piele.

Dermatologia este un domeniu special al medicinei care se concentrează pe afecțiunile care vă afectează pielea. Pe lângă pielea ta, dermatologia include și afecțiuni care îți afectează unghiile, părul și căptușeala delicată a pleoapelor, nasului și gurii.

Pielea ta este cel mai mare organ al corpului tău. Conține terminații nervoase, glande sudoripare, foliculi de păr, pori, vase de sânge și multe alte structuri. Grija pentru aceasta este importantă pentru starea generală de sănătate.

În timp ce medicii generaliști și medicii interni pot fi capabili să diagnosticheze și să trateze aceleași afecțiuni, un dermatolog Formed are o înțelegere mai profundă și o experiență mai mare in acest domeniu.

Dermatologii Formed pot trata mii de afecțiuni care vă afectează pielea, părul sau unghiile. Câteva dintre cele mai frecvente afecțiuni pe care le tratează includ:

Acnee
Pe baza severității acneei, un dermatolog Formed poate trata această afecțiune cu tratamente topice, medicamente, lasere sau alte terapii cu lumină, peeling chimic sau prin îndepărtarea chisturilor mari.

Cancer de piele
Cancerul de piele poate apărea oriunde pe corp. Un dermatolog poate elimina celulele canceroase și vă poate monitoriza pentru a vă asigura că nu revine.

Dermatită
Dermatita cuprinde mai multe tipuri de afecțiuni ale pielii care provoacă inflamații și iritații. Acestea pot include eczeme și reacții alergice.

Infecții
Virușii, bacteriile, ciupercile și paraziții pot intra în piele și pot provoca o varietate de infecții ale pielii. Un dermatolog Formed poate ajuta la diagnosticarea cauzei infecțiilor și la prescrierea tratamentului, totul in confortul casei tale.

Pierderea parului
Căderea părului poate fi cauzată de chelie ereditară. Condiții precum stresul, bolile și modificările hormonale pot afecta, de asemenea, pierderea părului. Un dermatolog Formed poate determina cauza principală și poate ajuta la tratarea acesteia, dacă este posibil.

Probleme cu unghiile
Petele, decolorarea și separarea unghiilor sunt probleme comune ale unghiilor, care sunt tratate de dermatologii nostri Formed la domiciliu.

Dermatologii Formed completează o pregătire extinsă. Pregătirea lor include:

 • 4 ani de facultate pentru o diplomă de licență
 • 4 ani de facultate de medicină
 • un stagiu de 1 an
 • o rezidență de 3 ani pentru 12.000 până la 16.000 de ore de practică dermatologică.

Cu dermatologii Formed sunteti pe maini bune.

Dacă ceva care are legătură cu pielea sau părul dvs. vă deranjează, un dermatolog Formed vă poate ajuta să diagnosticați și să tratați afecțiunea respectiva.

Aceasta poate include:

 • erupții cutanate sau iritații ale pielii
 • mâncărime, fulgi sau solzi
 • acnee
 • pete ale pielii sau decolorare
 • alunițe, negi sau alte creșteri ale pielii
 • varice
 • semne de îmbătrânire, cum sunt ridurile, deteriorarea soarelui sau pielea lăsată
 • căderea părului sau deteriorarea părului
 • mătreaţă
 • probleme cu unghiile

Daca aveti una sau mai multe dintre aceste afectiuni sunati cu incredere la numarul de telefon afisat mai jos si chemati un Medic Dermatoloc Formed la Domiciliu.

Dermatologii Formed completează o pregătire extinsă. Pregătirea lor include:

 • 4 ani de facultate pentru o diplomă de licență
 • 4 ani de facultate de medicină
 • un stagiu de 1 an
 • o rezidență de 3 ani pentru 12.000 până la 16.000 de ore de practică dermatologică.

Cu dermatologii Formed sunteti pe maini bune.

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!