Ecografie

Ecograful este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia se pot examina organele interne, in baza imaginilor furnizate.

Tehnica ecografica nu afecteaza organismul uman, prin urmare este repetabila de cate ori este nevoie in monitorizarea unui pacient si a devenit un instrument extrem de util pentru medicul clinician.

Examinarea ecografica la domiciliu, prin informatiile detaliate oferite poate fi deosebit de utila medicului specialist pentru formularea unui diagnostic, avand aplicatii in aproape toate specialitatile medicale: obstetrică, ginecologie, pediatrie, sânge, musculo-scheletal și vase de sânge, incluzand pachete software pentru obstetrica, ginecologie, urologie, parti moi, cardiologie.

Echipamentele moderne ultrasonografice, chiar daca sunt destul de costisitoare, permit ca explorarea ecografica sa fie una dintre cele mai accesibile, sigure si rapide investigatii.
Dintre aplicatiile relativ recente, dar in care ecografia a devenit de multe ori de prima intentie sau indispensabila, face parte si utilizarea ei in reumatologie.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Doppler Venos Bilateral600 lei
Doppler Arterial Bilateral700 lei
Ecografie abdomen + pelvis600 lei
Ecografie testiculara500 lei
Ecografie mamară500 lei
Ecografie de sarcina600 lei
Ecografie PROSTATA600 lei
Ecografie VEZICA URINARA600 lei
Ecografie de şold600 lei
Ecografie de umăr600 lei
Ecografie TIROIDA Bilateral500 lei
Ecografie pulmonara500 lei
Ecografie Lombosacrală500 lei
Ecografie DOPPLER Carotidă Bilateral600 lei
Consultatie si tratament UROLOGIE600 lei
Consultatie si tratament MEDICINA INTERNA600 lei
Consultatie si tratament GINECOLOGIE600 lei
Montare SONDA URINARA600 lei
Demontare SONDA URINARA300 lei
Bandaje compresive varicoze membru inferior Bilateral600 lei
ECOGRAFIE+CONSULTATIE+TRATAMENT UROLOGIE800 lei
ECOGRAFIE+CONSULTATIE+TRATAMENT MEDICINA INTERNA800 lei
ECOGRAFIE+CONSULTATIE+TRATAMENT GINECOLOGIE800 lei
Medic SpecialistAsistent MedicalAsistent Medical

Dr. Vahdani MajidIonita IulianaNegriu Robert

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!