EKG

O electrocardiogramă (EKG, ECG) înregistrează semnalele electrice din inima ta.

Este un test obișnuit și nedureros folosit pentru a detecta rapid problemele cardiace și pentru a monitoriza sănătatea inimii.

EKG este o modalitate nedureroasă și neinvazivă de a ajuta la diagnosticarea multor probleme cardiace frecvente la persoanele de toate vârstele.

Reprezintă unul din principalele mijloace de investigaţie şi diagnostic al afecţiunilor cardio-vasculare ( tulburări de ritm şi de conducere, cardiopatia ischemică, hipertofii atriale şi ventriculare, pericardite, miocardite, cardiomiopatii, chiar şi în tulburări hidroelectrolitice, sau în evidenţierea efectelor cardiace în supradozaje (medicamentoase).

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Examinare EKG300 lei
Examinare EKG cu interpretare400 lei

Activitatea electrică a inimii poate fi detectată de la nivelul pielii prin niște mici discuri metalice, denumite electrozi. În timpul electrocardiogramei electrozii sunt atașați de piele la nivelul toracelui, brațelor şi picioarelor. Aceștia sunt conectați la un aparat ce transformă impulsurile electrice într-o reprezentare grafică, pe care o înregistrează pe hârtie.

 

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

Prescurtată ca EKG sau ECG – este un test care măsoară activitatea electrică a bătăilor inimii. Cu fiecare bătaie, un impuls electric (sau „undă”) călătorește prin inimă. Această undă determină mușchiul să strângă și să pompeze sângele din inimă. O bătaie normală a inimii la ECG vor arăta sincronizarea camerelor superioare și inferioare.

Atriile dreapta și stânga sau camerele superioare fac prima undă numită „undă P” – urmând o linie plană atunci când impulsul electric merge către camerele inferioare. Camerele inferioare dreapta și stânga sau ventriculele fac următoarea undă numită „complex QRS . ” Unda finală sau „unda T” reprezintă recuperarea electrică sau revenirea la o stare de repaus pentru ventriculi.

Un ECG oferă două tipuri majore de informații. În primul rând, prin măsurarea intervalelor de timp pe ECG, un medic poate stabili cât durează unda electrică să treacă prin inimă. Descoperind cât durează o undă pentru a călători dintr-o parte a inimii în următoarea arată dacă activitatea electrică este normală sau lentă, rapidă sau neregulată. În al doilea rând, prin măsurarea cantității de activitate electrică care trece prin mușchiul inimii, un cardiolog poate afla dacă părți ale inimii sunt prea mari sau sunt suprasolicitate.

Nu. Nu există durere sau risc asociat cu efectuarea unei electrocardiograme. Când autocolantele ECG sunt îndepărtate, poate exista un disconfort minor.

Nu. Mașina înregistrează doar ECG. Nu trimite electricitate în corp.

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!