Ginecologie

Ginecologia este o specialitate care se ocupa cu afectiunile sistemului reproducator feminin.

Afecțiunile ginecologice benigne descoperite târziu și netratate la timp pot afecta sistemul reproducător pe termen lung, cu efecte ireversibile asupra sănătății ginecologice. La începutul întrevederii, medicul întreabă, de obicei, despre istoricul sexual al pacientei și despre ciclul menstrual.

Un adevărat specialist își va face timp să te asculte, să îți răspundă la întrebări și îți va da sfaturi pertinente. Trebuie să știi, de asemenea, că există posibilitatea să mai fie nevoie de alte investigații, în funcție de complexitatea situației.

Consultul genital reprezintă examinarea organelor genitale externe și interne de către medicul specialist ginecolog.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Consult si examinare600 Lei
Medic SpecialistAsistent MedicalAsistent Medical

Dr. Vahdani MajidIonita IulianaNegriu Robert

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

Ginecologia este o îngrijire medicală care se ocupă de sistemul de reproducere al femeilor și fetelor. Ginecologia are ca scop menținerea sănătății acestora, precum și tratarea afecțiunilor medicale și a bolilor care au legătură cu sistemul reproductiv. Un obstetrician-ginecolog (ginecolog) este un medic specializat în îngrijirea sănătății femeilor.

prima vizită la un ginecolog ar trebui să fie in jurul vârstei de 13 și 15 ani cand apare menstruația. Prima vizită poate varia de la doar o discuție între dumneavoastră și medicul dumneavoastră până la efectuarea anumitor teste sau examene. Toate informațiile partajate cu doctorul dvs. sunt păstrate confidențiale.

Un test PAP (cunoscut și sub numele de Papanicolau) este un test pentru cancerul de col uterin. Este unul dintre cele mai importante teste ginecologice pe care o femeie ar trebui să le facă în mod regulat pentru a se menține sănătoasă. Într-o sală de examinare, medicul tamponează ușor o mică probă de celule din colul uterin al pacientului (deschiderea uterului). Proba este apoi trimis la un laborator pentru a testa dacă există celule anormale. Celulele anormale nu înseamnă că pacientul are cancer de col uterin, dar pot fi necesare teste suplimentare.

Fiecare dintre noi a auzit vorbindu-se măcar o dată despre bolile cu transmitere sexuală, cunoscute și sub numele de boli venerice, infecții genitale a căror transmitere se realizează preponderent prin contact sexual. Aceste boli pot apărea mai ales la tinerii care-și încep viața sexuală și care nu se informează îndeajuns înainte de a face acest pas.

Cele mai sigure metode de a scădea riscul de a contacta o BTS:

  • sexul protejat
  • Controlul ginecologic regulat
  • Comunicarea între parteneri

BTS se transmit prin act sexual vaginal, oral sau anal.

Apelați la metode de protecție și la analize medicale periodice și înlăturați apariția bolilor sexuale.

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!