Medicina Generala

 

Medicina generala este specialitatea care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul conditiilor acute sau cronice si furnizarea de ingrijiri preventive de sanatate. Specialistii de medicina generala / medicina de familie furnizeza ingrijiri medicale pentru pacientii de toate varstele, de la nou-nascuti la varstnici, barbati si femei, cu probleme medicale diverse.

Medicul generalist oferă consiliere cu privire la stilul de viață, deficiențe psihice și fizice, având rolul de a integra toate aceste informații în contextul social, familial și al complianței pacientului.

Tratează o gamă largă de afecțiuni medicale și probleme de sănătate, și sunt adesea primul punct de contact pentru cineva, de orice vârstă, care se simte rău sau are probleme de sănătate.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Consult si examinare600 Lei

Medicii generaliști tratează afecțiuni medicale obișnuite și efectuează examene de rutină. Vă trimit la alte servicii medicale sau medici dacă aveți nevoie de tratament urgent sau specializat.

 

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

Fii deschis și sincer cu medicul tău cu privire la ceea ce se întâmplă cu sănătatea ta. Nu vă abțineți dacă ceva vă deranjează.

  • Vă confruntați cu simptome dureroase sau incomode care vă interferează cu viața de zi cu zi?
  • Este un medicament pe care îl luați pentru a vă face rău?
  • Aveți nevoie de ajutor pentru a lua decizii sănătoase sau alegeri de stil de viață?
  • Aveți probleme cu somnul, cu căsătoria sau copiii?
  • Vă confruntați cu stres, depresie sau tristețe?

Toți acești factori vă pot afecta sănătatea.

Totul, de la o răceala obișnuită  la infecțiile sinusurilor și gripa, medicul generalist poate trata o gamă largă de afecțiuni

Dacă ați fost trimis pentru analize de către medicul generalist și există un diagnostic – cum ar fi cancerul sau artrita – este important să căutați un specialist pentru tratamentul legat de aceste afecțiuni.

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!