Medicina Interna

Medicina interna se ocupa de afectiunile organelor interne (inima, plamani, ficat, tub digestiv, splina, sange, rinichi, metabolism, articulatii, schelet osos) ea privind organismul ca un tot unitar si se ocupa de diagnosticarea si tratamentul majoritatii bolilor de care sufera adultii (peste 18 ani).

Prin consultul oferit de medicul internist, pacientul evita excesul de consulturi medicale care pot să nu fie necesare. Medicul internist este cel care analizeaza aceste situatii si decide care afectiune necesita si un consult sau un tratament supra specializat. Prin medicina interna se furnizeza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva.

Alti pacienti au  simptome dar nu cunosc  cauza lor, si atunci asteapta un diagnostic, un tratament si apoi cauta un medic care este doar cardiolog, doar gastroenterolog, doar de diabet, etc.

Consultatia de medicina interna este ceva complex, care presupune nu doar o ecografie ci colaborarea mai multor date furnizate de pacient cu cele constatate de medic.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Consult si examinare medicina interna500 Lei

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

Medicina internă își are rădăcinile în tradiția medicală germană de la sfârșitul anilor 1800. La acea vreme, domeniile științelor de bază, cum ar fi bacteriologia, fiziologia și patologia, au avansat până la punctul în care au început să aibă un impact semnificativ asupra înțelegerii bolii și a îngrijirii clinice a pacienților.

Înainte, o mare parte din medicină era observațională, descriind pur și simplu descoperirile clinice, majoritatea tratamentelor bazându-se fie pe tradiție, fie altfel pe teorii netestate. În acei ani a apărut printre medici un grup de indivizi care s-au angajat să folosească aceste noi informații științifice și să înțeleagă boala pentru a extinde bazele științifice pe care se bazează medicina și a dezvolta terapii raționale folosind aceste cunoștințe.

Spre deosebire de abordarea studierii manifestărilor „externe” ale bolii (predecesorul specialității actuale de dermatologie), acești medici s-au concentrat asupra bolilor „interioare”, ducând la desemnarea practicii lor ca German Innere Medizin sau „medicină internă”, și cei care au practicat-o ca„ interniști ”. Odată cu extinderea imensă a cunoașterii bolilor „interne” de-a lungul anilor, acest grup de medici cunoscuți sub numele de interniști a crescut rapid în ceea ce este medicina internă astăzi.

Un „internist” este un medic care practică medicina internă, în timp ce „intern” este un termen folosit pentru a descrie un medic în formare care a absolvit școala de medicină și este în primul an de formare postuniversitară.

Deși cei care practică într-o zonă de subspecialitate a medicinei interne sunt adesea menționați prin numele zonei lor de practică (de exemplu, un medic care practică gastroenterologia se numește gastroenterolog), iar termenul „internist” este frecvent utilizat pentru a descrie un medic care practică medicina internă generală , este important să ne dăm seama că toți medicii din medicina internă, indiferent dacă sunt generalisti sau subspecialiști, împărtășesc un nucleu comun de formare și sunt considerați toți „interniști”.

 • Alergie și imunologie
 • Hematologie / Oncologie
 • Medicină de îngrijire pulmonară / critică
 • Nefrologie
 • Cardiologie
 • Gastroenterologie
 • Reumatologie
 • Medicina sportiva
 • Medicină Paliativă
 • Boală infecțioasă
 • Endocrin

În toate cazurile unei urgențe adevărate, sensibile la timp, trebuie să formați 112 și / sau să mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență ÎNAINTE să anunțați medicul.

 

Formed.com.ro este un furnizor în afara rețelei (necontractat) cu toți companiile de asigurări private.

 

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!