Monitorizare la domiciliu

Monitorizarea parametrilor fiziologici la domiciliu este esentiala in cazul persoanelor varstnice, a persoanelor cu boli cronice sau a celor care se afla in tratament la domiciliu.

Persoanele cu afectiuni cardiovasculare au nevoie de o monitorizare periodica a evolutiei parametrilor si tratarea acestor afectiuni la timp. Masurarea regulata,  urmata de un tratament corespunzator, poate conduce la corectarea valorilor parametrilor.

Prin serviciul de monitorizare la domiciliu, dorim sa detectam din timp, anumite probleme ale pacientilor si sa-i ajutam cu administrarea medicamentelor. Astfel putem contribui la imbunatatirea calitatii vietii acestora, care le poate creste speranta de viata.

Asistentii nostri se vor deplasa la domiciliul dumneavoastra, pentru masurarea urmatorilor parametrii vitali:

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Monitorizarea (tensiune, puls, saturatie, temperatura)90 Lei
Tensiune8 Lei
Puls5 Lei
Temperatura5 Lei
Stauratie5 Lei
Glicemie30 Lei
Igiena la pat90 Lei
Imbaiere160 Lei

Transportul este GRATUIT in municipiul Bucuresti! Doar pentru deplasarea in afara Bucurestiului se percepe o taxa de 100 de lei.

Un asistent medical se va deplasa la domiciliul pacientului, pentru a verifica parametrii fiziologici, in aproximativ 2 ore de la contactarea telefonica, daca acesta nu si-a facut o programare prealabila.

Asistentii nostri ofera consultanta gratuita atat pacientului, cat si familiei acestuia. Familia joaca un rol important in starea de bine al persoanei bolnave. Ea trebuie sa inţeleaga boala, riscurile si sa ajute la monitorizarea tuturor simptomelor aparute.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!