Ortopedie

Medicii ortopedici Formed recomandă o varietate de tratamente și proceduri pentru problemele ortopedice pe care le tratează.
Tratamentul poate include măsuri conservatoare, cum ar fi exercițiile fizice și medicamentele, sau, în unele cazuri, operații precum înlocuirea totală a genunchiului.

Medicii ortopedici pot ajuta, de asemenea, cu reabilitarea și pot preveni agravarea simptomelor unei afecțiuni existente.

Tratamentul după intervenția chirurgicală ortopedică poate fi complex și dificil de gestionat și poate necesita o combinație de diferite medicamente.

Unele interacțiuni pot duce la efecte secundare nedorite. Formed.com.ro oferă pacienților cea mai bună rețetă pentru rezultate optime de recuperare, inclusiv economisirea de timp și bani.

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Consult si examinare600 Lei

 

Consultatiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !

Ortopedia (alternativ, ortopedia) este o specialitate medicală axată pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor, tulburărilor și leziunilor mușchilor, oaselor, articulațiilor, tendoanelor, ligamentelor și nervilor.

Un medic specializat în această specialitate medicală este numit chirurg ortoped (alternativ, ortopedic) sau ortoped.

Cuvântul artrită înseamnă literalmente „inflamație articulară”. Artrita se referă la un grup de peste 100 de boli reumatice și alte afecțiuni care provoacă durere, rigiditate și umflături la nivelul articulațiilor.

Artrita reumatoidă este o boală care dăunează mucoasei care înconjoară articulațiile noastre, distrugând în același timp oasele, țesuturile și articulațiile noastre în timp.

Osteoartrita este o afecțiune progresivă care deteriorează încet cartilajul care înconjoară capetele oaselor și este frecventă la nivelul șoldului, genunchiului și coloanei vertebrale.

Cartilajul este o acoperire moale, cauciucată, asemănătoare unui gel pe capetele oaselor, unde se articulează, care protejează articulațiile și facilitează mișcarea.

Un ligament este o bandă elastică de țesut care conectează osul la os și oferă stabilitate articulației.

Un tendon este o bandă de țesut care leagă mușchiul de os.

Nu există un răspuns unic pentru a decide când să fi operat. Chirurgul dumneavoastră ortoped sau alți medici vă vor ajuta să determinați când este momentul potrivit pentru o intervenție chirurgicală. Considerațiile cheie includ dacă suferiți, dacă vă confruntați cu instabilitate sau mobilitate redusă și dacă vătămarea sau starea vă afectează calitatea vieții.

Aproape orice procedură chirurgicală ortopedică, inclusiv o intervenție chirurgicală de înlocuire a articulațiilor și o intervenție chirurgicală de revizuire, veți avea dureri și umflături. Medicul dumneavoastră și echipa clinică vor colabora cu dvs. pentru a vă gestiona eficient durerea și pentru a vă asigura că vă vindecați așa cum vă așteptați.

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!