Pediatrie

Medicul pediatru vă va vedea bebelușul de mai multe ori de la naștere până la vârsta de 2 ani și anual de la vârsta de 2 ani până la vârsta de 5 ani pentru „vizite pentru binele copilului”.

După vârsta de 5 ani, medicul pediatru probabil vă va vedea copilul în fiecare an pentru controale anuale. Pediatrul dvs. este, de asemenea, prima persoană care trebuie contactată de câte ori copilul dumneavoastră este bolnav. În îngrijirea copilului dumneavoastră, un medic pediatru va diagnostichează și tratează bolile, infecțiile, leziunile și alte probleme de sănătate ale copilului dumneavoastră.

Majoritatea spitalelor întreabă dacă aveți un medic pediatru când ajungeți la urgențe. Prima examinare a bebelușului dvs. poate fi efectuată cu un medic pediatru din spital sau cu medicul pediatru ales. Acest lucru depinde de politica spitalului și dacă medicul pediatru face deplasări la spitalul în care nasteți și dacă bebelușul dvs. s-a născut devreme.

Dacă copilul dumneavoastră are nevoie vreodată de îngrijiri mai specializate, medicul pediatru va coordona îngrijirea cu alți profesioniști din domeniul sănătății. Acestea vă vor ajuta să înțelegeți informații complexe și vă vor ajuta să luați decizii după cum este necesar.

Consultațiile sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra !
ServiciuPret
Consultație600 Lei
Medic Pediatru

Dr. Alrefai Khaled

✔️ Oferim servicii de calitate bazate pe nevoile tale de sănătate recomandate de medic.

✔️ Îți oferim tratament medical de specialitate acasă fără necesitatea de internare sau vizite la spital.

✔️ Îți oferim cele mai complexe servicii medicală acolo unde te simți tu mai bine, acasă la ține.

✔️ Formed este o echipa bine închegată care va răspunde cu promtitudine oricăror solicitări în cel mai scurt timp.

✔️ Atunci când beneficiezi de un tratament la domiciliu, te vei recupera mult mai bine și mai repede datorită faptului  te simți în largul tău la ține acasă.

✔️ Formed este format din medici specialiști calificați. De asemenea folosim mașini de intervenție proprii, astfel vom ajunge la ține foarte repede.

✔️ Consultațiile și Tratamentele medicale oferite de noi la domiciliu te vor feri de îngrijorările curățeniei și igienei saloanelor de spital. Astfel nu te expui unor factori de risc precum virusuri sau bacterii nu tocmai prietenoase, sau diferite infecții intraspitalicești.De asemenea nu trebui  aștepți pe liste de programări sau  stai la cozi ore în șir.

✔️ Ești mereu lângă familia ta care te va înconjura cu căldură și care va ajută la o recuperare rapidă.

✔️ Avem aparatură modernă de ultima ora cu care îți vom garanta un diagnostic precis prin personal medical specializat pe fiecare domeniu în parte, astfel te vei bucură de promtitudine, eficientă și profesionalism.

✔️ Prin serviciile pe care le oferim direct la ține acasă evităm suprapopularea spitalelor cu cazuri ușoare ce pot fi tratate fără probleme acasă, astfel spitalele vor avea mai mult timp pentru a salva vieți care sunt în mare pericol.Astăzi cu Formed nu mai este nevoie  te programezi prin spitale pentru simple analize sau consultații, le putem face cu succes în confortul casei tale.

✔️ Fie  ești persoană fizică sau juridică Formed îți poate oferi serviciile de care ai nevoie, promt și cu profesionalism fie acasă sau la birou în intervalul orar pe care tu îl stabilești, iar noi îl vom onora cu plăcere.

✔️ Serviciile noastre medicale sunt disponibile de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 unde îți vom soluționa cererea în aceiași zi, nu ezită  ne contactezi și ți programezi serviciile de care ai nevoie acasă la ține acum!